Mușchiuleț de pui în crustă crocantă de porumb

 

Ingrediente pentru rețeta Mușchiuleț de pui în crustă crocantă de porumb

500 g mușchiuleț de pui
200 g fulgi porumb, 
2 ouă, 
2 linguri făină, 
sare
piper
fulgi de ardei iute
ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

 

Mușchiulețul de pui se trece prin faină.



Se bat ouăle cu un praf de sare, piper și după preferință fulgi de ardei iute.
Se trece puiul prin amestecul de ou.


Se macină fulgii de porumb.


Se trece puiul prin amestecul de porumb.
Se apasă puțin pentru a se lipi bine fulgii de porumb.


Se prăjesc în ulei încins câte 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine pe ambele părți.


Se servesc imediat cu :sos de maioneză, inele de ceapă sau cartofi prăjiți și salată coleslow.

Poftă bună!