Salată Coleslaw
Ingrediente pentru Salată Coleslaw
1/2 varză albă,
o ceapă roșie,
3 morcovi,
o lingură mărar verde tocat
o lingură oțet de vin/ cidru mere
o lingură muștar Dijon
2 linguri maioneză,
2 linguri iaurt,
sare,
piper.
sare,
piper.
Mod de preparare:
Răzătoarea Borner vă este foarte utilă la această salată.
Dacă aveți, nu ezitați să o folosiți.
De la varză înlăturăm primele frunze și se taie julienne.
De la varză înlăturăm primele frunze și se taie julienne.
Ceapa și morcovii se curăță, se spală și se taie julienne.
Într-un castron mare amestecăm legumele cu oțetul, maioneza, iaurtul, muștarul și mărarul tocat mărunt.
Condimentam cu sare și piper.
Condimentam cu sare și piper.
Se amestecă bine până la omogenizare.
Se servește lângă friptura preferată.
Se servește lângă friptura preferată.
Comentarii
Trimiteți un comentariu