Dacă se întâmplă să vă rămână cartofi prăjiți, iată o rețetă numai bună pentru un mic dejun.
Chiar dacă nu vă rămân niciodată cartofi prăjiți, merită să-i prăjiți special pentru aceste gofre.
Ingrediente pentru rețeta Gofre cu șuncă și cașcaval - 6 gofre
300 g cartofi prăjiți
3 ouă
100 g șuncă
100 g cașcaval/brânză cheddar
1/4 linguriță boia dulce sau iute
1/4 linguriță oregano uscat
sare
piper
Mod de preparare:
Se prăjesc cartofii.
Se taie cubulețe șunca și cașcavalul - eu am folosit brânză cheddar.
Se condimentează cu sare, piper, oregano și boia.
Se amestecă bine.
Se stropesc cu ulei plăcile pentru gofre.
Se pune câte o lingură din amestec, distribuind uniform.
Se coc pentru 7-8 minute sau până gofra devine crocantă.





