Gofre cu șuncă și cașcaval

Dacă se întâmplă să vă rămână cartofi prăjiți, iată o rețetă numai bună pentru un mic dejun.
Chiar dacă nu vă rămân niciodată cartofi prăjiți, merită să-i prăjiți special pentru aceste gofre.


Ingrediente pentru rețeta Gofre cu șuncă și cașcaval - 6 gofre 

300 g cartofi prăjiți
3 ouă
100 g șuncă
100 g cașcaval/brânză cheddar
1/4 linguriță boia dulce sau iute
1/4 linguriță oregano uscat
sare
piper

Mod de preparare:

Se prăjesc cartofii.
Se taie cubulețe șunca și cașcavalul - eu am folosit brânză cheddar.


Într-un castron se amestecă ouăle bătute cu cartofii prăjiți, șunca și brânza cheddar.
Se condimentează cu sare, piper, oregano și boia.
Se amestecă bine.


Se stropesc cu ulei plăcile pentru gofre.
Se pune câte o lingură din amestec, distribuind uniform.


Se coc pentru 7-8 minute sau până gofra devine crocantă.


Se servește imediat.

Poftă bună!