Frigărui de pui

 Ingrediente pentru rețeta Frigărui de pui - 4 buc

mușchiuleț / piept de pui  
1 ceapă mare
1 ardei Kapia 
sare
piper
opțional se poate adăuga dovlecel și ciuperci

Mod de preparare:

Se taie carnea în  cubulețe cu latura de aproximativ 2 cm.
Se condimentează cu sare și piper.


Ceapa se curăță, se spală și se taie în sferturi.
Ardeiul se curăță de semințe și cotor, se spală și se taie cubulețe cu latura de 2 cm.


Se înfig bucățile de carne cu ceapa și ardeii, alternându-le,


Se stropesc cu puțin ulei și se lasă 30 minute.
Dacă nu aveți posibilitatea să le faceți pe grătar, se pot găti și la grill.
Se încinge un grill - de preferat de fontă.
Se deschide și hota, pentru că sigur veți face și puțin fum.
Se gătesc pe toate părțile până se rumenesc frumos.


Când sunt gata se scot pe un platou.



Frigăruile se servesc calde cu garnitura preferată, cartofii prăjiți sunt cei mai recomandați.
Poftă bună!