Omletă cu brânză, cașcaval și ceapă verde


Ingrediente pentru Omletă cu brânză, cașcaval și ceapă verde - 1 porție

2 ouă
1-2 fire de ceapă verde
1 lingură ulei pentru prăjit
50 g brânză
50 g cașcaval

 
Mod de preparare:

Ceapa verde se spală și se toacă mărunt.
Într-o tigaie neaderentă se încălzește la foc mic uleiul.
Se călește ceapa verde pentru 1-2 minute.


Într-un bol amestecăm ouăle cu brânza și cașcavalul tăiat cubulețe.


Se toarnă amestecul de ouă peste ceapa călită.



Se acoperă cu capac.
Se lasă la foc mic 3-4 minute.
Se întoarce cu grijă fără a se rupe, cu ajutorul unei palete late sau cu o farfurie.


Se mai gătește pentru alte 3-4 minute.
Omleta se servește imediat.

Poftă bună!