Ingrediente pentru Stufat de miel
2-3 linguri ulei de măsline
7-10 fire de usturoi verde
7-10 fire de ceapă verde
500 ml apă/supă
200 ml vin alb
3 linguri pastă de roșii
sare,
piper
Carnea de miel se lasă 5 minute în apă rece. Se scoate și se lasă la zvântat.
3 linguri pastă de roșii
sare,
piper
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul verde se spală, și se taie partea albă în bucăți de 1-2 cm, iar partea verde în bucăți de 3-4 cm.
Bucățile de carne de miel se prăjesc în ulei pe ambele părți.
Se adaugă partea albă de la ceapă și usturoi și se amestecă.
Se acoperă cu capac și se lasă la foc mic 20 minute.
Se adaugă partea verde de la ceapă și usturoi și se amestecă.
Se servește imediat.
Murăturile ar putea fi garnitura excelentă .