Salată de rucola cu roșii cherry și parmezan
Ingrediente pentru Salata de rucola cu rosii cherry si parmezan:
50 g rucola
5 roșii cherry
parmezan felii foarte subțiri
1 lingură ulei de măsline extravirgin
1 lingură oțet balsamic
sare
piper
parmezan felii foarte subțiri
1 lingură ulei de măsline extravirgin
1 lingură oțet balsamic
sare
piper
Mod de preparare:
Frunzele de rucola se pun pentru minim 10 minute în apă rece.
Se pun la scurs.
Pentru eliminarea surplusului de apă ne ajutăm de un prosop de hârtie sau de o strecuratoare cu centrifugă.
Se pune rucola pe un platou.
Roșiile cherry se spală și se taie în jumătați, apoi se aranjează pe platou.
Se adaugă parmezanul fâșii subțiri.
Se stropește cu ulei de măsline extravirgin și oțet balsamic.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Roșiile cherry se spală și se taie în jumătați, apoi se aranjează pe platou.
Se adaugă parmezanul fâșii subțiri.
Se stropește cu ulei de măsline extravirgin și oțet balsamic.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu